OM OSS

Ordet Viterna kommer från en kombination av två latinska ord: Vitae och Eterna som betyder liv och evighet.

OM OSS

Ordet Viterna kommer från en kombination av två latinska ord: Vitae och Eterna som betyder liv och evighet.

VÄLKOMMEN TILL VITERNA

Tillsammans har vi skapat ett brett produktsortiment utan att kompromissa med kvaliteten: Viterna Vital-serien för den grundläggande vitamin- och mineralbalansen och Viterna Ignite för dig som kräver mer, vill öka din prestanda och få en snabbare återhämtning.

110 ÅR

Vi är ett team med 110 års erfarenhet av kost, kosttillskott och träning

100%

100% av vår produktutveckling sker i Sverige

TILLSAMMANS SKAPAR VI PERFEKTION

Våra produkter tillverkas i Sverige, med högsta noggrannhet och de bästa ingredienserna och är utformade för att hjälpa dig att hålla din näringsbalans på bästa möjliga nivå, få dig att må bra, prestera bättre och återhämta dig snabbare oavsett din situation i livet.

VÅR VISION

Vår vision är att ge dig verktygen för att ha ett hälsosammare liv oavsett vilken fas i livet du befinner dig i och att du alltid ska vara den bästa versionen av dig själv.

Oändlighetssymbolen i vår identietet symboliserar en känsla av enkelhet och balans i en värld fylld med distraktion och komplikationer. Det påminner oss om att vara medvetna om var vi är och de oändliga möjligheter vi har framför oss och vår oändliga kraft att skapa den bästa versionen av oss själva.

LÅT OSS HJÄLPA DIG BLI DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV