Vår vision

Välkommen till Viterna familjen

Vi är ett team med över 100 års erfarenhet från kost, kosttillskott och träning. Tillsammans har vi skapat ett brett produktsortiment utan att kompromissa med kvaliteten: Viterna Vital-serien för den grundläggande vitamin- och mineralbalansen och Viterna Ignite för dig som kräver mer, vill öka din prestanda och få en snabbare återhämtning.

Vår vision är att ge dig verktygen för att ha ett hälsosammare liv oavsett vilken fas i livet du befinner dig i och att du alltid ska vara den bästa versionen av dig själv. 

Våra produkter tillverkas i Sverige, med högsta noggrannhet och de bästa ingredienserna och är utformade för att hjälpa dig att hålla din näringsbalans på bästa möjliga nivå, få dig att må bra, prestera bättre och återhämta dig snabbare oavsett din situation i livet.

Ordet Viterna kommer från en kombination av två latinska ord: Vitae och Eterna som betyder liv och evighet.

Alla grafiska element i vår design för våra Viterna- produkter finns där av en anledning. Det unika valet av färger och oändlighetssymbolen, som symboliserar en känsla av enkelhet och balans i en värld fylld med distraktion och komplikationer. Det påminner oss om att vara medvetna om var vi är och de oändliga möjligheter vi har framför oss och vår oändliga kraft att skapa den bästa versionen av oss själva.

Låt oss hjälpa dig bli den bästa versionen av dig själv.