Tillsammans med Laila Bagge har vi lanserat en serie av 5 nya produkter.

 

Collaplex kapslar

Viterna Collaplex By Laila Bagge har i ett unikt samarbete med Laila Bagge tagit fram en av den mest kompletta produkten för hår, hud och naglar. Collaplex består av 100% hydrolyserat kollagen kombinerad med 9 väl utvalda ingredienser som kommer att hjälpa återbyggandet av kroppens struktur inifrån. Med en unik sammansättning av kollagen, vitaminer (C-vitamin, B5, B7-Biotin), Zink samt specifika ingredienser (Hirsextrakt, Boswellia, kondroitin, Hyaluronsyra) för hår, hud och naglar blir denna produkt väldigt unik!

Kollagen är ett protein som finns naturligt i kroppen, i bland annat hår, hud, naglar, ben och senor. Vårt kollagen är hydrolyserat för ett bättre upptag i kroppen.

Biotin bidrar till att bibehålla normal hud och hår.

C-Vitamin bidrar till normal kollagenbildning för ledernas normala funktion.

Zink bidrar till att bibehålla normal kvalité på naglar.

Endast 4 kapslar per dag.

My Daily Multivitamin och vitaminer

Viterna My Daily By Laila Bagge är ett högdoserat vegetabiliskt multivitamin och mineraltillskott med tillsatt Greens och reds framtaget i ett unikt samarbete med Laila Bagge. Produkten är väl genomtänkt och välbalanserad med allt du behöver och lite till för att klara av den tuffaste vardagen. Med upp till 200% av ditt dagliga rekommenderade intag av de viktigaste vitaminer och mineraler så är denna produkt en av de starkaste produkterna på marknaden.

•13 vitaminer, 8 mineraler
•Greens och Reds
•Anti-oxidanter
•Vegansk

MY ZMA

Viterna My ZMA By Laila Bagge är en Zink och Magnesium blandning framtagen tillsammans med Laila Bagge. Zink och Magnesium har blivit ett väldigt populärt kosttillskott som förbättrar sömnen och återhämningen markant. Zink bidrar till normal proteinsyntes och magnesium till en mer avslappnad sömn tack vare egenskapen av att förbättra nervsystemets funktion. I dagens samhälle jagar alla bättre och djupare sömn för att kunna klara av vardagen. Viternas ZMA har förutom en balanserad mängd av Magnesium och Zink, extra tillsatt Vitamin D3 och B6, L-Teanin, Kamomill extrakt och Citronmeliss vilket kan förbättra din sömn och återhämtning ännu mer.

Vegansk

Pure Collagen

Viterna Pure Collagen By Laila Bagge består av 100% hydrolyserat kollagen och är helt fri från tillsatser. Kollagen är ett protein som finns naturligt i kroppen, i bland annat hår, hud, naglar, ben och senor. Vårt kollagen är hydrolyserat för ett bättre upptag i kroppen. Att använda kollagenpulver som ett tillskott kan hjälpa kroppen att bygga upp och förbättra denna struktur inifrån.

Collaplex Pulver

Viterna Collaplex By Laila Bagge är den mest kompletta drickbara kollagen mixen i pulverform med äppelsmak i ett unikt samarbete med Laila Bagge. Collaplex består av 100% hydrolyserat kollagen kombinerad med 13 väl utvalda ingredienser som kommer att hjälpa återbyggandet av kroppens struktur inifrån. Med en unik sammansättning av kollagen, vitaminer (C-vitamin, B5, B7-Biotin, E, K2,D3), mineraler (Kalcium, Zink) samt specifika ingredienser (Hirsextrakt, Boswellia, kondroitin, Hyaluronsyra) för hår, hud och naglar blir denna produkt väldigt unik!

Kollagen är ett protein som finns naturligt i kroppen, i bland annat hår, hud, naglar, ben och senor. Vårt kollagen är hydrolyserat för ett bättre upptag i kroppen.

Biotin bidrar till att bibehålla normal hud och hår.

C-Vitamin bidrar till normal kollagenbildning för ledernas normala funktion.

Zink bidrar till att bibehålla normal kvalité på naglar.

Pulvret är väldigt lättlösligt i vatten, juice, smoothie eller annan valfri dryck och smakar fantastiskt!