Gladiator Pump

Gladiator Pump är den optimala PWO för dig som vill känna en extrem pump under passet. Produkten är fullproppad med de ingredienser som ökar blodflödet i dina muskler och ger dig känslan av att de ska spricka. Den innehåller, förutom en hög dos av Citrullin och AAKG, Glycopump© som är en unik formula på Glycerol som är känt för att föra in ännu mer blod i musklerna. Det är inte många produkter på marknaden som använder Glycerol på grund av det är en väldigt ostabil ingrediens som drar åt sig mycket fukt/vätska och kan få pulvret att hårdna. Men vi har valt att ha det i Gladiator Pump för att det är en grym pumpingrediens.

Gladiator Pump innehåller inget koffein vilket är perfekt för den hårdtränande atleten som vill köra ett hårt pass på kvällen utan att kompromissa med sömnen eller om man vill hålla sig ifrån koffein.

OBS! Produkten kan hårdna/kaka sig men det är inget fel eller problem med produkten. Detta är på grund av den höga dosen glycerol i kombination med andra pump ingredienser så som Citrullin och AAKG.
 

Ingredienser (PER SERVERING)Mängd
AAKG - Arginin alfa-ketoglutarat4000 mg
Citrullin malat6000 mg
L-tyrosin2000 mg
Glykopump© (glycerolmonostearat) 1000 mg
Fenylalanin1000 mg
Taurin500 mg
L-ornitin1000 mg
Röd spenatextrakt500 mg
Druvextrakt500 mg
Vitamin B6300 mg
L-valin200 mg
Vitamin C100mg
Piperin5 mg

Dosering: Blanda 2 skopor (22g) pulver med 300ml vatten och njut av innan träningen påbörjas. Produkten kan även kombineras med Viterna Gladiator Blood eller Samurai Fury.

Övriga ingredienser: Klumpförebyggandemedel (isomalt, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror) , surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), aromer.